Sponsorer

Hundlandet Norra Sthlm

Elinore Nordin

"Mitt namn är Elinore Nordin, jag är 35 år gammal och driver sedan år 2018 Hundlandet Norra Sthlm. Hundlandet Norra Sthlm erbjuder friskvård, rehabilitering och hundkurser och är beläget i Täby, 1,5 mil norr om Stockholm. Jag är utbildad Hundfysioterapeut, hundinstruktör och hundpsykolog.

Majoritet av min tid spenderar jag på att arbeta med hundfysioterapin där både friskvården och rehabiliteringen ingår.
Inom rehaben kommer dagligen hundar på remiss från veterinär eller utan för att få hjälp med att hitta tillbaka efter skada/operation.

Inom friskvården så arbetar jag dagligen med tävlingshundar i olika hundsporter. Det är ett givande och glädjefyllt arbete i mötet med dessa fantastiska människor och hundar.

Jag undersöker, analyserar och träningsplanerar nästintill dagligen för att arbeta fram hållbara och starka hundar, oavsett hundsport.

Att träningsplanera för tävlingshundar är bland det roligaste som finns, för det finns inget facit. Varje ekipage är unikt!

Hundlandet Norra Sthlm är sedan maj 2020 sponsor till Tobias Sjöberg och Lilly Leete.

Jag är så glad att kunna få möjligheten att samarbeta med
Tobias och Lilly!
Ser fram emot ett långt och givande samarbete!"

Baserade i Slovakien - med en bred kundbas över hela världen. Havohravo är återförsäljare av produkter för den aktiva hundföraren och hunden. De fokuserar på produkter för den atletiska hunden men har också ett brett utbud med vardaglig utrustning. Hos dom finner du flera kända märken, men de är mest erkända för deras handgjorda och egendesignade koppel, halsband och leksaker.