Yes!Dog är grundat och drivs av Tobias Sjöberg och Lilly Leete i Söderköping. Tillsammans utbildar vi hundägare och deras hundar med hållbara och positiva metoder.

Hos oss finns det kurser för alla - från nybörjare till den
mer erfarna hundtränaren. Vi ser alltid till att jobba på en individanpassad nivå och fokus ligger på dig och din hund som ett team!

Tobias

"För 14 år sedan gick jag min första agility kurs. Sen dess har jag tränat upp 3 hundar från grunden och erhållit meriter både på hemmaplan i Sverige och internationellt.

Jag har varit med i landslaget sedan 2014 med min Border collie Rozz och tillsammans har vi tagit flera medaljer på European Open, Nordiska Mästerskapen och World Agility Open. Vi har även deltagit på VM både individuellt och i lag.

För mig är det viktigt att utveckla ekipagets egna stil och handlingssystem för att få dendär team känslan!"


Lilly

"Jag har haft hund hela livet och började i tidig ålder att tävla i junior handling och hundutställning med goda resultat. På senare år började jag så småningom med agility och freestyle.

Jag lägger fokus på att få en bra kontakt och relation mellan hund och förare och brinner för grundträning och detaljarbete både inom agility och freestyle."