Kurser

Extern kurs

"Utgår från Sverige - Stockholm, när vi reser över hela Sverige och Europa!"

Vi håller kurser på din klubb, för din träningsgrupp
och privat. Du väljer själv vilket tema kursen skall ha, hur många gånger och vart den skall hållas.

Vi erbjuder allt från enstaka kurstillfällen - båda dagtid och kvällstid, helg-läger och skräddarsydda flergångstillfällen.

För mer info och prisuppgift -

skicka din kursförfrågan här:

Agilitykurs - Kungsörs Hundarena

Max 4 deltagare/grupp          Pris: 650kr

Kursen är individanpassad och passar klass 1-3 ekipage!

7 November  

 • 15.30 - 17.30 DISTANSHANDLING   FULLT!

  med LILLY LEETE

 • 17.45 - 19.45 HANDLING - TEMA:SLALOM
  med TOBIAS SJÖBERG

29 November

 • 12.30 - 14.30 FART & MOTIVATION

  med LILLY LEETE

 • 14.45 - 16.45 HANDLING - TEMA:VÄGVAL
  med TOBIAS SJÖBERG

Distanshandling:
Visst blir man imponerad när man ser ett klipp på någon som står helt still och handlar sin hund runt en agilitybana? Många frågar sig själva hur de lyckas och vilken träning som ligger bakom och nu erbjuder vi en kurs i Distanshandling som baseras på vår populära onlinekurs med samma namn. Alla kan lära sig att handla sin hund på distans och alla har nytta av det! Resultatet blir en förare med tillit till sin självsäkra och snabba hund!

Handling - tema: slalom:
 Gå slalomkurs där vi fokuserar på olika övningar för att öka självständighet och fart! Med flera användbara övningar kommer vi att se exakt vad du och din hund behöver för att få ett säkrare slalom. Med dig hem får du många tips för vidare träning och förbättring av slalom. Alla nivåer på slalom är välkomna - bågar finns att använda vid behov!

Fart & Motivation:
Är din hund inte lika taggad och peppad på agility som du är eller önskar du att ni kan pressa ner tiderna på tävling? Hunden springer alltid så fort som den känner att den kan springa och vi erbjuder nu en kurs i Kungsörs Hundarena där vi fokuserar på att din hund ska springa fortare! Kursen är för dig som vill att din hund ska känna att den kan ge allt på banan och tycka agility är det bästa som finns!
Vi kommer att jobba med att öka farten på din hund och även ge dig verktygen att ta även nästa steg i ämnet Fart & Motivation!

Handling - tema: vägval: 
Ofta på en bana stöter vi på situationer där vi måste välja väg på ett hinder. Det är inte alltid den kortare vägen som är snabbast och det är inte alltid den rakaste vägen som är snabbast! På denna kurs hittar vi den väg som passar bäst för dig och din hund genom att klocka flera olika situationer som ofta uppkommer.


Detta krävs för att delta:

 • Hunden ska vara minst 16 månader gammal.