Sponsors

Baserade i Slovakien - med en bred kundbas över hela världen. Havohravo är återförsäljare av produkter för den aktiva hundföraren och hunden. De fokuserar på produkter för den atletiska hunden men har också ett brett utbud med vardaglig utrustning. Hos dom finner du flera kända märken, men de är mest erkända för deras handgjorda och egendesignade koppel, halsband och leksaker.

Algguttens Hundmat

Det är inte lätt att hitta ett foder som man är 100% nöjd med idag då urvalet är stort. Med hundar som tävlar och tränar på hög nivå är uppsättning och innehållet i fodret viktigast. Att det dessutom är ett företag som har ett sunt miljötänk, som är en väldigt viktig fråga för oss - är helt fantastiskt!

De är även världens första, och hittills enda, hundfoderföretag som klimatkompenserar sina produkter minst 100%.

AlgGutten är ett familjeföretag som drivs av familjen Bjurvald Gistedt sedan 1999. Vårt ständiga mål är att utveckla det optimala torrfodret och våra produkter är av Premium och Superpremium-kvalitet. Vi strävar efter närproducerat foder med närproducerade råvaror av hög kvalitet och nära kontakt med våra leverantörer och kunder. Fodret tillverkas i Västergötland och finns idag hos ca 40 återförsäljare runt om i landet, hos både hundcenter, rehab, zoobutiker och onlineåterförsäljare.